3e Persbericht

OPENING SPIEGELHOL 2008

Het gebouw van ElectronKunstreactor op het adres Belcrumweg 19 zal van zaterdag 9 tot en met zondag 24 augustus alsmede tijdens Expeditie Belcrum op 30 en 31 augustus onderdak bieden aan het project SPIEGELHOL 2008. Dit is een evenement voor kinderen en volwassenen waarin kunst, spel, filosofie en wetenschap elkaar raken.
De opening van de expositie ‘de eerste weerspiegeling’ vindt plaats op zaterdag 9 augustus om 19.00 uur. Op het programma van de opening staan de volgende onderdelen:
– Het spiegelhol als ideeëngenerator
– Opening expositie in KOP
– Start van de spiegelacademie
– Proefopstelling als eerste onderzoeksresultaat
– Oprichting Unie van de Spiegel
– Entr’acte en performance
Ieder die belangstelling heeft is van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn.

Voor meer informatie over Spiegelhol 2008 kunt u terecht op de website www.spiegelhol.nl, waarop u ook de volledige programmering kunt vinden. Verder kunt u telefonisch contact opnemen met Pieter Vastbinder, initiator en coördinator van het project, op telefoonnummer   076-5217372 . Overigens is Vastbinder ook elke woensdag tussen 11 en 12 uur met zijn betjah te vinden op de woensdagmarkt te Breda: hij verkoopt daar spiegeltjes en probeert de nieuwsgierigheid van het publiek naar het project te prikkelen.
Stichting Spiegelhol hoopt op 9 augustus bij de opening velen van u te mogen verwelkomen.