Persbericht: verkoop duospiegels

Zoals eerder aangekondigd zal van zaterdag 9 tot en met zondag 31 augustus in het gebouw ElectronKunstreactor op het adres Belcrumweg 19 in Breda het project SPIEGELHOL 2008 plaatsvinden. Het gaat hierbij om een totaalevenement voor kinderen en volwassenen waarin kunst, spel, filosofie en wetenschap elkaar vinden en wederzijds beïnvloeden.

de Spiegelverkoper

Vanaf komende week zal de initiator en coördinator van het project, Pieter Vastbinder, elke woensdag van 14 – 15 uur, en op 13 en 20 augustus van 11 – 12 uur, aanwezig zijn op de woensdagmarkt op de Grote Markt in Breda om informatie te verstrekken over het project. Verder heeft hij voor ieder die geïnteresseerd is en thuis alvast wat wil oefenen met spiegels, duospiegels te koop voor het luttele bedrag van 1 euro. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen in Breda zo’n kleurig hebbe-dingetje aanschaffen. Dit spiegeltje dient tevens als entreebewijs voor de expositie.

Wie niet in de gelegenheid is om de woensdagmarkt te bezoeken kan informatie over SPIEGELHOL 2008 vinden op de site: www.spiegelhol.nl.

Of telefonisch contact opnemen met Pieter Vastbinder     076-5217372    .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.